تحقیق، پایان نامه، پروژه،پرسشنامه...

تحقیق، پایان نامه، پروژه،پرسشنامه...

تحقیق، پایان نامه، پروژه،پرسشنامه...

تحقیق، پایان نامه، پروژه،پرسشنامه...

ترجمه مقاله تقلب حسابداری شرکت ها:

ترجمه مقاله تقلب حسابداری شرکت ها:

ترجمه مقاله تقلب حسابداری شرکت ها

دانلود ترجمه مقاله تقلب حسابداری شرکت ها:

ترجمه مقاله تقلب حسابداری شرکت ها
دسته بندی پژوهش
فرمت فایل doc
حجم فایل 336 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 22

ترجمه مقاله تقلب حسابداری شرکت ها:

تقلب حسابداری شرکت ها:

مطالعه موردی شرکت کامپیوتری با مسئولیت محدود سایتام:

چکیده:

در انرون و سایتام و ووردکام به نظر میرسد که تقلب در شرکتهای حسابداری یک مشکل عمده است که همزمان دامنه و شدت ان افزایش مییابد.شواهد پژوهشی نشان داده است که تعداد فزاینده ای از تقلب های یکپارچه در گزارش های مالی وجود داشته و منجربه ضرر و زیان اقتصادی قابل توجهی شده و اعتماد سرمایه گذاران را باتوجه به سودمندی و قابلیت اطمینان از صورت های مالی را از بین برده است. افزایش میزان این تخلفات نیازمند مجازاتهای عبرت انگیز و اجرای موثر قانون است. در این مقاله تلاش شده است که به بررسی و تجزیه و تحلیل سیستم حسابداری سایتام پرداخته شود.که موجب توجه عموم بوده و همچنین اخلاق حاکمیت شرکتی در ان مهم است. تقلب توسط بنیانگذاران سایتام در سال2009 انجام شده است. که نشان دهنده این واقعیت است که حرص و طمع انسان و جاه طلبی و عطش قدرت و پول و شهرت یک پارامتر تاثیر گذار است. برخلاف انرون، سایتام خیلی در مشکلات درگیر بوده است رسوایی سایتام براساس اهمیت قوانین اوراق بهادار و CGI  و بازارهای نوظهور بوده است. در واقع تقلب در شرکت سایتام دولت هند را مجبور به جلوگیری از تقلب های مشابه اینده نمود بنابراین تولید گزارش های تقلبی مالی آموزش های جدید و به دنبال ان استراتژی های جدید به منظور کاهش حوادثی مانند تقلب در اینده مورد بررسی قرار گرفت.

کلمات کلیدی: تقلب در دفاتر شرکت های بزرگ،حسابداری سایتام، مطالعه موردی اداره شرکتهای هند،استاندارد های حسابداری و حساب رسی

1.مقدمه:

1-1.تقلب چیست؟

تقلب یک پدیده جهانی است که بر تمام بخش های اقتصاد بر تمام قاره ها اشراف دارد. تقلب شامل طیف گسترده ای از شیوه های غیر قانونی و مربوط به فریب عمدی و یا ارائه اطلاعات نادرست میباشد. باتوجه به انجمن بازرسان تقلب (ACFE)، تقلب یا فریب به ارائه اطلاعات نادرست یک فرد یا یک نهاد میپردازد که در برخی موارد سود غیر مجاز را به فرد و یا به نهاد را منجر میشود. به عبارت دیگر تقلب در واقع دستکاری امور توسط افراد بی پروا است که فعالیتهای کسب و کار را با هدف به دست اوردن پول زیاد تحت تاثیر قرار میدهند و به دنبال اخذ پول از طریق غیر قانونی یا غیر منصفانه میباشند. تقلب منجر به درامد و نتایج نامشروع شده و پول و کالا و حتی حسن نیت و شهرت شخص از بین میرود. تقلب اغلب به صورت غیر قانونی و غیر اخلاقی است و این به معنی ناعادلانه بودن است. سازمان هایی که برای ساخت فرایندها، رویه ها و کنترل ضروری است که حضور داشته باشند ممکن است نتوانند موقعیت ارتکاب تقلب را شناسایی نمایند و اگر ان رخ دهد فعالیتهای جعلی موثر را شناسایی نمایند. تقلب شامل افرادی از سطح رهبری است که تحت نام مدیریت تقلب بوده و تنها شامل کارمندان و کارگران یک واحد تجاری شناخته شده است که به صورت انجمن متقلبان شناخته میشود.

2-1.تلفات بالای تقلب: نگاهی اجمالی

سازمان ها از همه نوع به اندازه در معرض تقلب میباشند در تعدادی از موارد در طول چند دهه ی گذشته، شرکتهای بزرگ دولتی تقلب مالی را تجربه کرده اند و در نتیجه آشفتگی در بازار سرمایه ، از دست دادن ارزش سهام و در برخی از موارد ورشکستگی شرکت شده است. اگر چه این به طور کلی توسط قانون ساربان-اکسلی پذیرفته شده است لذا به دنبال بهبود حاکمیت شرکتی و کاهش بروز تقلب میباشند که مطالعات و بررسی های اخیر نشان میدهد که سرمایه گذاران و مدیران همچنان نگرانی هایی را در مورد تقلب در صورت های مالی را دارند. برای مثال،ACF در سال 2010 گزارشی را در سازمان ملل برای تقلب و سوءاستفاده در صورت های مالی را ارائه نمود در حالی که کمتر از 5 درصد موارد تقلب را گزارش نموده بود و این تا حدی پر هزینه بود و منجر به از دست دادن1.7 میلیون دلار بوده است. شرکت کنندگان در نظر سنجی تخمین میزنند که این سازمان به طور معمول هر سال 5 درصد از درامد خود را از دست میدهد که ناشی از تقلب است این در سال 2011 بر تولید ناخالص جهانی اعمال شده است و پتانسیل تقلب سالانه را به بیش از سه و نیم ترلیون دلار بوده است. این تقلب منجر به از دست دادن شغل به مقدار 140 هزار دلار در مطالعه ما شده است. بیش از یک پنجم این ضرر و زیان به مقدار حداقل یک میلیون دلار میرسد. تقلب مجدد به طور متوسط 18 ماه به طول می انجامد تا دوباره شناسایی شود. گزارش تقلب و کلاهبرداری مالی از سال 2007-1998 از کمیته از سازمانهای مربوطه، تجزیه و تحلیل 347 تقلب را در کمسیون بورس و اوراق بهادار ایالات متحده از سال 1988-2007 انجام شد و دریافتند که در سال 1999 متوسط تقلب سه بار در یک سال بوده و به میزان 12 میلیون دلار بوده و به طور متوسط 4.1 میلیون دلار میباشد. علاوه بر این، اندازه متوسط شرکت های مالی متقلب تا حدود 6 برابر افزایش یافته است که از 16 میلیون دلار به 93 میلیون دلار در کل دارایی ها بوده و از 13 میلیون دلار تا 72 میلیون دلار درامد را از این راه به وجود آورده است.

دانلود ترجمه مقاله تقلب حسابداری شرکت ها:

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.